Carpe Diem osv

Jag är inte en carpe diem person. Jag tänker rent citatmässigt, alltså. Jag tycker att det inte är speciellt skoj att samla på citat och sätta på en vägg. Men jag har en citatvägg faktiskt, men den har bara två citat och resterande är bilder. Jag tänkte att jag ska dela med mig av mina två favoritcitat.

  • ”Vill du va en idiot lägg din hand i lim”

Detta är en omskriven textrad från Håkan Hellströms låt Valborg, och originaltexten är ”Vill du ha en idiot lägg din hand i min”. Men på Youtube så fanns det en kommentar som sa ”vill du va en idiot lägg din hand i lim”. Det tyckte jag var vackert och ett riktigt ledord i livet.

  • ”Du skall icke hava andra gudar jämte Christer Björkman”              

Detta citat kommer från årets melodifestival. Jag är en riktig melodifestivalennörd, så detta citat är perfekt för mig. Jag menar, fråga mig vem som vann melodifestivalen 2006. Svaret är Carola. 2007? The Ark. 2003? Fame.

IMG_0170[1]

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>