Kasta snöboll i skogen

I måndags så var det snöstorm här. Det var dock plusgrader, så all snö drösade ner från träden. Jag tänkte att jag och Brutus skulle ut i skogen, men det blev ändring på det när jag upptäckte att det föll tunga snöhögar från träden. Brutus tyckte att det var ganska läskigt det här med snön. Först och främst så var det faktiskt svårt att se genom all snö som föll från himlen, och i kombination med att han fick sämre syn av snön så föll det snömassor från träden. Han blev rätt skraj, och dagen efter så bestämde jag mig för att vi skulle leka med den där snön som föll.

Så jag och El Bruto traskade iväg till skogskanten dagen efter, utrustande med repgrimma och carrotstick. Det snöade inte, och på så sätt så fick han mer överblick av omgivningen. Vi började med att leka igenom seven games. ”Tyvärr” så föll det ingen snö från träden, så jag började faktiskt kasta snöboll. Jag började med att kasta iväg snöbollarna framåt, så att Brutus såg snön hela tiden. Han brydde sig inte nämnvärt, så jag kastade snöbollarna både bakåt och uppåt, allt för att de skulle hamna på olika ställen så att han skulle känna sig lugn med att det skulle kunna rasa snö på vilken sida som helst. Sedan tog jag carrotsticken och knackade på träden runt omkring så att snön föll, och han var väldigt lugn med det. Han hittade en pinne att leka med, så han var väldigt nöjd och glad.

Det måste dock ha sett väldigt konstigt ut. En människa som står och kastar snöboll ut i skogen, och en häst som står intill och gnager på en pinne. Men det gäller att tänka utanför boxen!

7

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>