Lek

Idag så har jag och El Bruto lekt lite trail. Jag plockade fram en presenning och la på stallplanen, en matta, en svart plastsäck, en flagga och lassot där jag fäst en vedklamp i änden. Dessa har vi sedan lekt med i uppsutten trail. 

Vi började med att bara skritta över presenningen och mattan. Det var inga problem, så han fick backa över och sedan tog jag flaggan och viftade runt med. Vi har också burit omkring på plastsäcken, och dragit lassot. Brutus har varit så duktig, guldstjärna till honom! 

Imorgon så ska Brutus få vila. Jag åker till stallet vid 7 på morgonen, och då är jag hemma igen tidigt och kan sätta mig och plugga. På kvällen så ska jag på sånglektion. 

   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>