Fredag 18/3

Hej kömpisar!

Nu är det helg, hurra hurra! Idag har jag inte pluggat så jättemycket, jag gjorde klart nästan allt igår. Brutus fick ett pass i paddocken, och han var jätteduktig! Sedan så har jag städat och grejat hemma, och ätit middag. Efter maten så började jag må väldigt illa, och där står jag just nu. Därför tänkte jag faktiskt gå och lägga mig nu och hoppas på att må bättre imorgon.

Imorgon så ska min bror vara med på UF-mässa, och jag ska dit och kika på hans uppfinningsgrej. Stallet blir på morgonen, det blir nog paddocken imorgon igen.

 

Vi hörs imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>