Söndag 20 mars

Hej kompisar!

 

Idag har det varit en lång dag. Jag vaknade klockan 5 men tvingade mig själv att somna om till 6 i alla fall. Sedan åkte jag till stallet och var där vid 07:30. Brutus fick skritta ut i skogen idag, det var så himla skönt väder så det var himla härligt att starta dagen med en skrittur tillsammans med sin bästa vän.

Sedan åkte vi och handlade, och därefter så har vi suttit på årsmöte. Jag fick förtroendet att vara ordförande ett år till, woop woop!

Imorgon är det dags för skolan igen. Klockan 08:20 så ska vi vara i stallet, men vad vi ska göra vet jag faktiskt inte. Jag kommer hem på onsdag, och under tiden så har mamma hand om Brutus. Jag tycker att det är väldigt jobbigt att inte träffa Brutus på tre dagar, men förhoppningsvis så skickar mamma bilder så att jag kan följa Brutus på avstånd i alla fall.

DSC_0076

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>