tillbaks till Skara

pHej kompisar! 

Nu är jag i Skara igen. Det känns så himla bra, jag har lärt mig stan, jag kan promenera till och från huset på autopilot, jag har samma rum och jag vet var närmaste affär finns 😉 Imorgon så ska jag gå till en second hand affär som jag har varit inne i varje gång jag varit i skolan. Förra gången jag var här så såg jag en så himla fin klänning i skyltfönstret, men jag köpte den inte… Jag hoppas att den inte blivit såld, för jag vill prova den! 

Idag så började vi pedagoger med att mocka och fodra. Jag tror att jag mockade till sju eller åtta hästar. Som tur är så står de på spån, så det är inte lika tungt som halm. Imorgon så tror jag dock att jag ska mocka stallet med halm, det var nog fyra år sedan jag hade en häst på halm senast… Vi har också övat på att linda benen. Jag är pro på att linda med fleece, så idag så lindade jag arbetsbandage med elastisk linda. Jag hatar elastiska lindor av hela mitt hjärta sedan innan, och jag står fortfarande fast vid det. Stallbandaget la jag med fleecelinda, och det gick väldigt mycket bättre. Jag får ta och rota fram någon sketen elastisk linda hemma för att öva på Brutus. Jag tror att jag kan ha en sådan där gammal variant som en knyter runt hästens ben istället för kardborreband till och med. Men de är nog undanstoppade längst in i något hörn. 

Imorgon så ska jag faktiskt få låna en cykel till skolan! I vanliga fall så går jag från huset klockan 7 för att hinna till skolan och byta om till 8:20. Nu tänkte jag vara wild n crazy och inte stiga upp fören 06:30, en halvtimmes sovmorgon med andra ord! 😉 

  
Vi har fortsatt övningarna med visitering också. Visitera gör jag ju varje dag hemma, och likaså mocka. Så det är just nu inte speciellt mycket nytt. Vi har dock teorilektioner på eftermiddagarna, och då är det desto mer att trycka in i skallen med mikroorganismer och grejer. 

Jag har i alla fall visiterat och pysslat om Freja lite idag, och det är hon på bilden ovan 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>