Tisdag 

Tjolahopp! 

Idag hade jag tänkt ägna eftermiddagen åt att blogga, men det blev inte riktigt så. När jag kom tillbaka till huset efter skolan så var jag så trött att jag bara käkade och duschade och vilade en stund. Jag jobbade med en läxa vi har också, men sedan har jag mest vilat. Jag är så himla trött!

Idag har vi återigen mockat och fodrat. Idag blev det bara fem boxar, men dessa skulle sedan strös med nytt spån som skulle skyfflas upp från en hög till skottkärror, och så var det såklart foder och halm i hönät. Vi har tränat på att visa häst för hand idag en sväng också innan vi fortsatte med foderlära. Imorgon så ska vi räkna foderstater, så det ska bli roligt! Imorgon eftermiddag åker jag hem, och jag är hemma vid 18:20. Gött! På torsdag så ska Brutus skos också. 
  

  
En bild på fina Nintendo från idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>