Torsdag 24/3

Tjolahopp!

Tanken var att jag skulle blogga igår när jag kom hem från skolan, men det gick sådär med det. Jag skulle bara vila lite och la mig för att se på Youtube en stund innan jag satte mig vid datorn. Men rätt vad det var så vaknade jag och klockan var 23.30, och det var bara att stiga upp och släcka lampan och borsta tänderna. Uschligt trött var jag, och idag så har jag haft lite feber och känt mig allmänt uggen. Ingen bra dag med andra ord.

Jag startade dagen med att släppa ut kaninerna i hagar, och sedan åkte jag till stallet. Brutus fick ett pass i paddocken, men han såg allt som potentiella livsfaror. Det satt en ny reklambanner på ridhuset och den var livsfarlig. Sedan var en sten farlig, en annan häst, något osynligt… Men det fladdrade omkring en plastpåse i diket, och den noterade han inte ens. Det är sådana dagar när han har för mycket energi, då hittar han på saker att skutta för. Knäppis! Sedan kom hovslagaren också, så nu har han fina fötter igen.

Hästarna leker som bara den just nu, de har nog vårkänslor. Jag är glad att de leker så länge skorna sitter kvar…

repgrimma

Oh my… Brutus hade Nickes repgrimma precis när jag köpt Bsson, liiiite stor kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>