Eurohorse- i backspegeln

Imorgon är det dagen jag väntat på ett helt år typ; Gothenburg Horseshow! Jag är så taggad, jag har följt resultatlistorna hela dagen och jag kollar flödet på Facebook och Instagram hela tiden för att vara uppdaterad. Med GHS så följer ju även Eurohorse, och jag tänkte att vi ska ta och kika på vad jag shoppat tidigare år;

2015-

Förra året så köpte jag inte så mycket. Ett lasso, träckprov och en flaska pälsglans. Krafft delade ut prover av Mash, och Brutus älskar det! Så jag hoppas på ett provsmak även i år, han behöver inte Mashen egentligen, han får det ibland bara för att det är gott.

2014-

IMG_9052

2014 så var det lite mer. Ett par chaps (som är förstora…) tre schabrak, ett paket lindor, vita ridbyxor. Dessutom så vann jag två paddar från Libresse, så Brutus har faktiskt fyra rosa lindor från Libresse eftersom jag vann 2012 också! 🙂 En goodiebag fick vi hos bloggmontern också innehållande en del braiga saker.

2013-

Jag har tyvärr inte kvar bilden på vad jag köpte 2013, väldigt synd. Då köpte jag i alla fall ett par guldiga stigbyglar från HL och ett par ridstövlar från BR.

2012-

2012

2012 var första året jag var på Eurohorse som hästägare! 😀 Det blev ett dressyrträns, bruna och vita lindor, en grimma och ett arbetsrep.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>