Eurohorse shopping 2016

Jahaja. Då var Eurohorse finkammat, och hoppklasserna beskådade. Jag höll på att klippa en GHS film, men rätt vad det var så kraschade programmet och allt försvann. Jag ska hämta mig lite från sorgen och sedan börja om igen. Så himla segt. (Jag ska köpa ny dator i veckan då min nuvarande inte har fungerade USB-ingångar, och den sjunger allmänt på sista versen. Då kommer jag förhoppningsvis att slippa kraschande program och en otroligt seg dator)

Här kommer i alla fall vad jag har köpt! Jag är faktiskt besviken på mässan, jag tycker att det mesta var så himla dyrt? Jag minns när jag var yngre, jisses vad en kunde fynda då! Vad tycker ni, var det ett bra utbud? Kan ni inte länka era Eurohorse inlägg här så att jag får se dem? Jag tycker alltid att det är så roligt att se vad andra fyndat!

DSC_0223

Schabrak från Mustang. Så himla snyggt, marinblått och orange, bästa kombon! Tänk er detta till orange lindor och marinblå brallor… 150 kronor kostade det. DSC_0224

Detta schabrak kommer från Börjes, och jag har faktiskt kikat på det i deras katalog och tyckt att det var snyggt. Nu kostade det dessutom 125 kronor, så jag ser det som ett kap! DSC_0226

Ett måste- maskkontroll. 150 kronor från Equippo Lab. DSC_0227

Brutus älskar lakrits, så en påse lakritsgodis fick såklart inhandlas. 50 kronor på Börjes. DSC_0228Marinblå luva med gul/orange kant. 30 kronor på Börjes

DSC_0229

Detta är mässans bästa kap. Jag var i så stort behov av nya stövlar, mina förra sjöng verkligen på sista versen det sista halvåret typ, och när jag var i skolan förrförra gången så gick de sönder. Så jag letade runt på mässan, och hittade dessa från Catago för 500 kronor. Det måste väl ändå vara ett kap? Stilrena och enkla!DSC_0235

En får grymt mycket reklam också. Alla foderbroschyrer har jag sparat, jag ska göra ett skolarbete med reklam för fodermedel så de ska jag lusläsa. DSC_0236

Foderprover fick vi också! Royal Canin stack till mig och mamma varsin påse. Den innehöll hund och kattmat, och vi har varken hund eller katt. Så det fodret ska delas ut till bekanta. Fodret från St Hippolyt valde vi dock själva, och vi valde sådant som dels var intressant, men också sådant som luktade lakrits. Brutus älskar ju som sagt lakrits!

One thought on “Eurohorse shopping 2016

  1. […] Sedan gick vi på mässan i många timmar och såg på några saker i paddocken. Shoppingen har jag visat i ett inlägg, ni hittar det HÄR […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>