Nya stövlar= stela stövlar

Nya stövlar= stela stövlar. Därför så sitter jag nu med stövlarna på inomhus för att de ska forma sig efter mina ben innan jag rider med stövlarna på mig. Jag märkte faktiskt skillnad på hur det var att ta på mig stövlarna igår och idag, det var faktiskt lättare idag. Ett par dagar till så ska det nog gå bra att rida i dem utan att få stora sår i knävecken! IMG_2861.JPG

Stövlar+strumpyxor+klänning

2 thoughts on “Nya stövlar= stela stövlar

  1. Haha, känner igen det där! Det bästa är när man hunnit smörja upp de några gånger, den känslan är ju oslagbar 😉

    • Ja! Jag ser fram emot att använda mina nya stövlar och kanske att jag inte ens ska behöva få stora sår i knävecken om jag går in dem ordentligt hemma! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>