Flax flax flax

För någon dag sedan så skulle jag ta på Brutus täcket, och då upptäckte jag att det satt en stackars fjäril inrullad i täcket. Den satt på Brutus rumpa och var allmänt groggy. Jag lät den sitta ett tag, men sedan så höll jag fram handen så satte den sig på den. Försiktigt så bar jag sedan ut den ur stallet och släppte av den ute, för att den skulle kunna flaxa iväg.

Jag tror att jag måste börja skaka täckena eller något för att undvika att detta upprepar sig 😉 Det har redan varit ganska många fjärilar i stallet faktiskt, såhär i slutet av mars…IMG_2851.JPGIMG_2853-0.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>