Käkremmar…

Jag tycker bra om mitt träns från Perfect sit of sweden, bortsett från en sak; det går inte att ha tränset utan nosgrimma. Det är nämligen så att nosgrimman har två spännen, den går alltså inte över nacken, och skulle en plocka bort nosgrimman så blir det två lösa flärpar på sidan. Så i dagsläget så är nosgrimman på, men den är väldigt väldigt löst spänd. För några dagar sedan så kom jag dock på lösningen- en käkrem med dubbla spännen! PS tränsen har nämligen ingen käkrem, och därför så bör flärparna som blir över kunna användas till en käkrem. Det borde väl fungera? käkrem

Har någon en svart nosgrimma i storlek full med silverspännen så är jag intresserad av att köpa den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>