Tilläggsregistrerad

I förrgår så fick jag tillbaka Brutus pass med en klisterlapp om att han blivit tilläggsregistrerad! Han är ju född i Polen, och alla utlandsfödda hästar som ska tävla i Sverige måste tilläggsregistreras. Vi hade ute en id-kontrollant i december, så det har tagit väldigt väldigt lång tid… Men det är gött att det är hemma nu, även om passet skickades med rekommenderat brev både fram och tillbaka så tyckte jag faktiskt att det kändes lite obehagligt att lämna ifrån mig det. IMG_2868

Jag vet inte vad kalaset går på ännu, fakturan kommer att skickas till mig separat. Men jag är ganska övertygad om att det är det dyraste klistermärket jag någonsin köpt. Men men, det var nödvändigt så det är bara att betala. Jag passade förresten på att chipmärka Brutus också när ID-kontrollanten var ute, han hade faktiskt inget. Han fick chippet på halsen, och sedan så tog hon lite tagel för att ha DNA. Riktigt spaceat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>