Måndag 4 april

Idag har Brutus fått jogga bort lite träningsvärk. Han var supertrött i stallet, så jag tänkte att vi skulle rida en runda där han ofta blir lite mer på spänn. Så jag tänkte helt enkelt utnyttja tröttheten. Men tji fick jag,så snart vi kom ut på rundan så blev Brutus pigg och framåt! Han gör absolut inget dumt, han blir bara extra pigg och kikar lite på saker i diken och sådant. Han är så rolig, han reagerar inte det minsta på att det kör stora lastbilar och bussar på vägen intill ridvägen, och inte heller är det kom tre mopeder som åkte förbi två meter ifrån honom. Däremot så var det en tant som cyklade förbi oss och parkerade en bit fram, och så gick hon till en slänt och plockade tussilago. Det mina vänner, det var konstigt! Brutus gick och sneglade på henne på långt avstånd, och när vi kom jämsides så tvärstannade han och verkligen STORGLODDE!

Haha, han bryr sig inte om stora fordon, men när det sitter en tant i en slänt och plockar blommor så stannar han och stirrar ut henne… 

5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>