Torsdag 7 april

Idag har Brutus fått en vilodag. Efter jobbet så åkte jag på sånglektion. Jag har två låtar på tyska i läxa, det är supersvårt. Jag kan inte ett spår tyska, så jag har så svårt att få till rätt uttal. Men det går bra!

Efter sången så blev det stallet. Fixa allt med box och foder, och sedan hämta Brutus. Det blev bara lite pyssel, borstnig och mys. Igår arbetade vi med NH. Då blev det mest fokus på att flytta bak- och framdelen för ett rytmiskt, icke fysiskt, tryck.

Imorgon så tänkte jag antingen ta ett lösgörande pass uppsuttet, eller ett lösgörande pass i tömmar. I helgen när jag ska vara på mässa bägge dagarna så ska Brutus få komma ut  skogen en dag, och den andra dagen så tror jag att han ska få lite massage.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>