Bloggar jag följde förr

2011 måste ha varit hästbloggarnas år. Det låg hästbloggar på blogg.se´s topplista, och det var en sådan där riktigt bloggig stämning när allt fotades. Det fanns en annan genuinitet på bloggarna på den tiden, det var lite suddiga mobilbilder och ”här och nu” istället för att rada upp produkter fint och photoshopa bilden tills den såg ut som en produktbild ur en katalog. 2012 så följde jag hur många bloggar som helst, det var bannemig ett heltidsjobb att läsa alla bloggar och sedan driva en egen (väldigt dålig) blogg. Jag tänkte bjuda er på en flashback och berätta vilka bloggar jag följde back in the days!

Först och främst- Dressyrmupparna. Åh vad jag älskade deras blogg! De var roliga, duktiga ryttare, de vågade sticka ut och de var drivna. Jag tyckte att Linn Ingvarsson var så himla duktig med sina hästar, och jag tycker att det är jättetråkigt att hon valde att sluta blogga. Numera bloggar Ingrid Skoog själv, på www.ingridskoog.se

teamsl

Team SL. Jag tyckte att det var väldigt roligt att följa Sofia Genne och Linn Olsson, för de bor nämligen kanske 4-5 mil från mig, och därför så dök de upp i startlistorna på min hemmaklubbs tävlingar. De var emellanåt ganska provokativa, och det var helt rätt i tiden. Genne bloggar numera på www.gennes.se och Linn bloggar på www.linnolsson.se

Two lives one passion. Jag minns att jag älskade headern som de hade! I övrigt så minns jag inte jättemycket av den bloggen, mer än att jag följde den. Tyvärr så vet jag inte om någon av tjejerna har någon blogg nu.

Kristina Warg. Uamäj vad jag gillade Kristinas blogg! Tyvärr så gick uppdateringen nedåt det sista året, och nu bloggar hon inte alls. Men Kristina har ett himla bra hästtänk, och jag tycker att hon är väldigt duktig. Jag minns ett år i Scandinavium när jag fotade. Vi hade platser ganska högt upp, så jag gick ner och ställde mig i trappan när det var något intressant ekipage. Av någon anledning så hade jag missat att Kristina skulle hoppa, så när jag gått upp för alla trappor och de presenterade henne på banan så fick jag springa fort ner igen för att hinna fota. Hon frågade på bloggen om det var någon som tagit bilder, så jag skickade in dem och hon publicerade dem på bloggen. Jag minns inte vilket år det var, men jag kan tänka mig att det var 2012 eller något sådant. Kristina har sin domän kvar, men den pekar till hennes hemsida. www.kristinawarg.se

Johanna Grant. Johanna var typ svensk mästare i att göra snygga outfits. Eller var är väl fel ord, hon är svensk mästare i att komponera outfits. Hon har bott utomlands och arbetat med hästar ett tag, men nu är hon tillbaka på hemmaplan. Av någon anledning så tyckte jag inte att bloggen var lika rolig att följa utomlands, så jag är glad att det är uppdatering från svenska stall nu! www.johannagrant.se

Ztreliin. Linn Strelin är galet duktig på att göra designer! Jag försökte göra en lika speacead design som Linn har ovan, men för mig så såg det mest ut som något dravel gjort i paint. Kanske för att det VAR ett dravel gjort i paint. Linn följer jag fortfarande, jag har hängt med från Picasso och Putte till försäljningshästar, en liten shettis och nu Oprah. Bra blogg! www.ztreliin.se

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>