Buuuuurr

Hej på er!

Idag har jag varit på Hunneberg hela dagen, och fy vad jag har frusit! Jag har ont i skinnet och fryser typ in i benmärgen. Usch och fy. Imorgon så ska jag ha på mig underställ och tjocka vinterkängor, och så ska jag ta med mig termobyxor.

Men dagen har gått väldigt bra. Vi har haft uppvisning i agility och nosework, och jag har fotat en hel del. Vi har pratat mycket om föreningen, och det har varit många människor som varit intresserade och som förhoppningsvis hänger med oss i föreningen!

Brutus fick klättra idag och träna konditionen. Imorgon så ska han få massage, det tror jag att han kommer uppskatta.

DSC_0366

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>