Söndag 10 april

Uamäj vad jag är trött nu! Dagen idag har varit betydligt lättare. Vi var inte på Hunneberg fören vid 09.45, och då var det bara att resa upp flaggan igen typ så var vi redo att köra. Jag hade klätt på mig massor, underställ, raggsockar, vinterkängor, vantar… Och bara för det så var det solsken större delen av dagen. Men det är gött, det är bättre att ha för mycket kläder än för lite. Det har varit riktigt mycket folk på mässan idag, och det är många som varit genuint intresserade av vår förening. Jag tror säkert att det kommer en 3-4 nya hoppare och tränar på tisdag. Så himla kul!

IMG_2906.JPG

Ph; www.hunbeberg.com

När mässan slutade så packade vi ner allt och åkte till stallet. Brutus fick massage idag, och det tyckte han var väldigt gött. Han stod och sov och darrade på underläppen, haha! Han var spänd i vänster sida av halsen, jag tror att han har stått och spänt sig en del det senaste, och därav spänningar i kroppen. Men det lossnade fint! Imorgon så tänkte jag att vi ska jobba på sidförande, skänkelvikningar, öppnor och slutor. Jag tycker att det har varit väldigt dåliga sådana det senaste, så nu är det till att traggla på ordentligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>