V E C K A F E M T O N

Imorgon drar vecka 15 igång, och jag har massor att plugga! Jag tror att det är en praktisk observatiosstudie i etologin, och sedan så är det en hel del annat i hästped utbildningen. Utöver plugget så ska jag faktiskt bara arbeta en eftermiddag, jag behöver mycket tid att lägga på skolan eftersom jag jobbade så mycket förra veckan. Jag pluggar 75%, så det är trixigt att få ihop både 8-16 jobb med en massa skoluppgifter. Det händer även endel saker på kvällarna, jag tänkte att vi tar oss en kik på veckans schema:

Måndag: Stallet på morgonen, sedan plugg resten av dagen. Jag måste åka till Granngården och köpa torv och B-vitaminer också.

Tisdag: På morgonen så ska jag iväg, och sedan åker jag till stallet vid 09:30-tiden. Plugg resterande av dagen, och klockan 18:00 så drar kaninhoppningen igång igen. Då kommer det barn och kaniner hem till mig för att träna hoppning. Det är en otroligt bra aktivering, det är så många kaniner som bara blir sittande i sina burar 🙁

Onsdag: Stallet på morgonen, och sedan så ska jag jobba. På kvällen så åker jag tillbaka till stallet igen, och då är det stallmöte med prat inför sommaren med beteshagar och så.

Torsdag: Stallet och plugg, och sedan så ska vi faktiskt åka till Åby och kika på travet! Det är med Blå Stjärnan, vi ska på rundtur i stallarna och så ska vi käka och titta på loppen. Det blir kul! Kameran följer givetvis med!

Fredag: Kaaan ni gissa vad jag ska göra? Stallet och plugg såklart! På kvällen så ska jag packa inför…

Lördag: Gekås! Alltså jag skäms nästan för hur ofta vi är där… Men det är så att jobbet ska åka dit på resa, så vi hyr en stuga och så ska vi äta middag på kvällen och bada i en vedeldad tunna. Vi ska åka klockan 09:00, och tanken är att jag ska hinna rida innan dess… Det blir att gå upp tidigt!

Söndag: Gekås dag två, och sedan stallet. Brutus ska vila. Sedan är det bara hem och ladda om batterierna inför en ny jobbvecka!

Vad ska ni hitta på? Jag har förresten sett att Gekås har gjort om sin hästavdelning. Är den bättre eller sämre?

 

One thought on “V E C K A F E M T O N

  1. Jobba, plugga och träna hästar. Det är ungefär det jag gör varje vecka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>