Måndag 11 april

Idag har Brutus fått arbeta i paddocken. Han var ganska spänd, så det blev mest skritt och trav och verkligen försöka slappna av och mjukas upp. Min plan var att arbeta med sidvärtes, och det fungerade bra. Jag är nöjd! Jag har faktiskt ridit i mina nya ridstövlar för första gången idag. De har varit så himla stela och tighta, så jag har suttit med dem hemma i soffan. De var ganska tighta att rida i i början också, men ganska snart så blev stövlarna varma och därmed bekväma.

Imorgon så ska vi ut i skogen bara, det ska varit soligt och fint så det blir perfekt med en lugn tur!

IMG_2908.JPG

När jag kom hem till stallet så satte jag mig ute hos kaninerna och läste lite, och sedan så gick jag in och pluggade på olika sätt att torka hö på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>