Utvärdering: Veredus Carbon Gel

Nu har jag och El Bruto använd Veredus Carbon Gel benskydd sedan i oktober, och jag tänkte att det är dags för en liten utvärdering!

  1. Utseende. Jag tycker att benskydden är snygga! Jag tycker att de ser sportiga ut, men varför jag tycker att de ser sportiga ut vet jag inte. Det är liksom inte fartränder och grejer på dem, men jag tycker ändå att de utstrålar sport?
  2. Funktion. Ja, alltså jag kan inte säga om funktionen för ett par Carbon Gel är bättre än vad de är för ett par vanliga benskydd från Hööks. Men som benskydd så upplever jag att de gör sitt jobb.
  3. Passform. Brutus har storlek L på dessa, han brukar ha full så det känns som en normal storlek. Framskydden sitter jättebra! De sitter på plats och känns smidiga. Bakskydden däremot är det värre med. Om jag sätter dem på yttersta hålet så kan de vrida sig, men om jag spänner ett hål extra så tycker jag att de trycker över böjsenan. Jag funderar på om det skulle fungera bättre om det fanns någon slags ”anti-glid duk” under eller något…? Vad tror ni?

Betyg: 8/10. Jag gillar skydden, men jag skulle önska att bakskydden satt bättre. Jag ska klura på om det inte ska gå att få till något som gör att bakskydden inte snurrar. Det går ju att använda lösa bitar av fårskinn under skydden, så det borde väl fungera med något slag anti-glid material? Bara det inte blir friktion mellan det materialet och pälsen. Jag får klura på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>