Gekås 16-17 april

Nu är jag hemma efter en toppenhelg i Ullared! Lördagen började med att klockan stod på 05:00, och klockan 06 så åkte vi till stallet. 07:30 satt jag i sadeln, och jag och Brutus tog ett joggingpass i skogen. Klockan 09 så blev vi upphämtade, och så styrde vi bilen mot Ullared! Det var hur mycket kö som helst vid ett vägarbete, så vi var framme på Gekås vid 12-tiden. Då gick jag raka vägen ner till hästavdelningen, såklart. De har flyttat, förr gick jag bara innanför entrén typ, och sedan så ner för en rulltrappa. Nu var en tvungen att gå igenom hela varuhuset för att komma ner till den nya hästavdelningen. När jag plockat upp lite mer eller mindre nödvändiga saker så gick vi och åt. Många av dem vi åkte med (från jobbet) åt i restaurangen på andra våningen, men vi bestämde oss för salladsbaren, jag tror att det gick väldigt mycket snabbare där. Sedan följde mer shopping, ett stopp i sportbaren (första gången för mig. Egentligen är det hur dumt som helst att lägga tid där istället för att handla!?)

Sedan handlade vi lite till, och så gick vi och betalade. Det spöregnade ute, så de delade ut regnponchos i plast som vi tog på oss. Alltså som jag skrattade när jag såg hur en såg ut i ponchon, som en ompalompier med någon slags tuppkam! Vi promenerade bort till campingen i våra mycket snofsiga utstyrslar, och så samlades vi i vår stuga och satt och tjötade en stund. Vi hade bokat stuga inklusive middag, frukost och två timmar i en vedeldad badtunna, och vi var 16 personer!! Så efter tjötstunden så åt vi middag, och sedan så drog vi på oss badkläder och gick ut i kylan och satte oss och badade. Hjälp vad varmt det var, men såå gött. Jag höll mitt drickbara material i handen hela tiden, och hade handen stundtals i vattnet, så det drickbara blev alldeles varmt. Knasigt. Efter badet så åt vi chips och spelade spel, och hjälp vad vi har skrattat! Sedan var det dags att sova, och jag låg i överslafen i en våningssäng, och jag var helt säker på att jag skulle ramla ner. Men det gick bra, jag trillade inte ner!

IMG_2928

Minnet i mobilen var fullt. Jag kan dock ta bilder med Snapchat som jag sedan skärmdumpar, därför så är det en massa snapchat bös med i bilden.

Sedan var det söndag. Dagen började med att vi åt frukost såklart, och sedan så gick jag och packade och sminkade mig. De andra hade nog käkat raketbränsle till frukost, för innan jag ens hunnit sminka mig så var stugan färdigstädad och klar!  Vad tror ni att vi gjorde sedan då? Stack till Gekås såklart! Denna gång så var vi strategiska och valde att endast ta varsin kundkorg istället för en vagn, för då skulle vi inte ha plats till en massa spontana fynd, för bilen var bannemig proppfull! Jag fyndade saker som jag glömt kolla efter på lördagen, så jag är supernöjd! Mitt på dagen så blev det lite kaos dock, samtal hit och dit och tjofadderittan och bara BLÄ!

När vi alla kände att NÄ NU DRAR VI så tog vi vårt pick och pack och satte oss i bilen. De höll på med samma vägarbete som i lördags, och vi stod i kö i 30 minuter innan vi kom förbi. Det gick nämligen bara att köra i ett körfält, så det fanns trafikljus som dirigerade vilken riktning som fick köra. Det upptäcktes dock att trafikljuset från vår sida var trasigt, så två hobby-trafikpoliser tog det stora ansvaret att vinka trafiken. Guldstjärna till dem! Efter många om och men så kom vi iväg, och så hamnade vi i stallet igen där Brutus och jag gick på en liten promenad.

Nu är min fråga bara om ni vill se mina fynd? Vill ni se dem som video eller i bilder?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>