Måndag

Godmorgon!

Måndag och ny vecka, nya fräscha tag? #Carpediemosv. Idag händer inget utöver det vanliga; stallet, jobb och plugg. Brutus ska få vila idag, möjligen att han ska få lite massage. Annars så ska han bara få njuta av att vara i hagen.

Efter jobbet så ska jag plugga. Jag har ett arbete om foder kvar att göra innan veckan är slut, och så ska jag skriva några texter om olika hästraser. Annars så är jag ganska klar med plugget från Skara för denna period, jag åker tillbaka nästa måndag och då blir det nya uppgifter. Etologin kommer med nya uppgifter idag, så jag ska sätta mig och gå igenom det i eftermiddag och se vad det är jag ska göra och så ska jag försöka planera upp när jag ska göra saker och ting. Jag skrev förresten tenta om foder i fredags, och idag så kom jag på att jag svarat helt fel på en fråga… Rackarns! Men jag vet att den frågan bara var värd en poäng, så det är inte någon katastrof.

Jag tänkte också antingen fota eller filma Gekås-fynden. Förresten, har jag berättat att jag såg TRE halvkändisar på Gekås? Först Ola-Conny som är med i Tv-serien, sedan Felicia Bergström som är en jätteduktig Youtuber, och sist Amir Akrouti aka Gaybloggen. #Goals

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>