ECHO echo, echo

HEEEJ!

Long time no see, men nu är jag igång igen! Denna vecka har bestått av tre saker; jobb, stall och plugg. Dessutom så har jag lyckats trycka in kaninhoppning där en hel hög med kids kom och tränade hoppning, och så ett årsmöte för Trollhättans ungdomsavdelning. Jag skulle egentligen ha sånglektion igår, men jag är allergisk mot pollen, och i år så har det tagit nya höjder. Det har påverkat stämbanden, och då vågar jag inte sjunga och anstränga dem. Så det fick bli årsmöte istället.

Stallet då? Ja, nu blir det uteritter för hela slanten i en månad. Klubben där vi har anläggningskort har fått en sjuk pålle 🙁 Så nu är det stängt för utomstående ekipage för säkerhets skull. Men det går bra, att träna ute i skogen är bra för pållarna, och det går fint att träna på grusvägarna med. Brutus har fått träna kondition med att trava ca 2 kilometer i lätt sits. Han blir väldigt pigg och busig av att ligga och galoppera långt i skogen, så just nu så kör vi i trav, och så ska vi jobba på att det ska fungera att galoppera långt. Men El Bruto tycker att det är superskoj att springa fort, så han tycker att det är onödigt att galoppera  normal fart, hehe! Vi har också klättrat i backarna, och såklart tränat dressyr ute på vägarna. Han får en väldigt fin framåtbjudning på skogsvägarna!

I helgen så har jag stalljour, men nu på eftermiddagen så fick jag ett sms om att en i stallet skulle ut och tävla imorgon, så jag behöver inte åka och släppa ut hästarna på morgonen. Så det blir stallet på eftermiddagen och släppa in hästarna på kvällen, och så städa stallet och boa såklart. På söndag så ska jag släppa ut hästarna på morgonen och släppa in dem på kvällen, och eventuellt städa lite mer om jag inte hunnit det på lördagen. Vi har väldigt enkla jourer, så det är inget betungande. Men å andra sidan så gillar jag att städa och fixa, så jag tycker det är kul att städa sadelkammaren! 😉

10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>