Vika, hänga rakt och putsa

Jag gick igenom min gamla dator för att rensa vad jag ville flytta över till min nya dator, och då hittade jag dessa bilder. Jag är en sådan som alltid viker och hänger rakt och snurrar ihop tränsen när de inte används, och såklart så gör jag det även med täckena som hänger på boxen. När jag skrev om detta tips för typ tre-fyra år sedan så tog Ponnysanning upp det, och folk blev förbaskade över att de som var en skvallerblogg tog upp ett sådant tips som alla redan kände till, haha! Jag kan dock säga att jag aldrig hade hört om det tidigare, jag hittade på det själv. Så det var lite som att uppfinna hjulet på nytt i och med att det redan var välkänt tydligen 😉 Men jag tänkte att vi tar oss en titt i alla fall! IMG_1693

  1. Lägg täcket på golvet, och lägg upp alla remmar mot mitten av täcket. (förresten så saknar jag detta täcke. Det var egentligen en i stallet som hade det till sin häst, men jag tyckte att det var så fint. Hon gillade det inte alls pga att det var rosa,så vi gjorde helt enkelt ett byte. Jag fick detta täcke, och hon fick ett likvärdigt av mig.

IMG_1694

2. Vik upp den nedre delen av täcket mot mitten.

IMG_1697

3. Vik ner den övre delen mot mitten så att täcket blir långt och smalt. Vik sedan täcket på längden till mitten.

IMG_1698

4. Nu är det dags att hänga upp täcket på täckeshängaren. Den vikta delen ska vara uppåt, och ändarna på täcket ska vara neråt. Detta på grund av att det blir en snyggare front om den vikta delen är in mot stallgången.

IMG_1700

5. Tadaaaa! Ser ni förresten Brutus gamla fula namnskylt? Den hade jag köpt på Hööks och textade själv. Inte speciellt snyggt. Jag menar, hur fult har jag skrivit egentligen?

IMG_1701

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>