Måndag 

 Hej hopp! 

Nu är jag i skolan igen. Vi började dagen i stallet, frisering och knoppning stod på schemat. Vi fick välja hästar att frisera, och självklart så hämtade jag min favvo-skolhäst Bramin! Jag gillar verkligen honom, det är nog för att han och Brutus är lite lika till sättet (och båda är polska importer..)  Himla mysig häst! 
  Knopparna blev inte alls bra. Vi tränade på flyingeknoppar, och när jag knoppar hemma så är det fuskvarianten med två gummisnoddar. 
 
När jag kom till rummet efter skolan så satte jag mig och pluggade. Jag tog en fett cheesy bild när jag satt och pluggade, hahaha! Jag har i alla fall gjort klart en läxa som vi fick idag, gött att kunna bocka av läxorna med en gång. 

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Anatomi och fysiologi står det på schemat, men exakt vad återstår att se. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>