Brutus har flyttat!

Igår så flyttade Brutus! Dock bara ett snäpp åt vänster till en annan box, men det var en del jobb med det igår. Jag tänkte visa vad jag gjort.

 

IMG_3063Först så ”vardagsmockade” jag Brutus box. Sedan så krattade jag ihop allt löst strö till ett hörn i boxen, och så slängde jag upp det på skottkärran och la i ett hörn i nya boxen.

IMG_3062-0

Sedan tog jag den hårt packade kakan i botten av boxen och bröt så stora bitar som möjligt av den. Sedan körde jag bitarna till nya boxen, och så la jag dem på golvet som ett pussel för att få en hållbar grund från start. Sedan tog jag det lösa ströet och krattade ut så att det blev ett underlag.

I nya boxen så fanns det strö till en annan häst som ska flytta in, men vi har som sagt bytt box. Så jag samlade ihop allt strö till den nya hästen och körde över det till Brutus gamla box. Innan jag körde över ströet till Brutus gamla box så skurade jag dock väggarna i den boxen.

IMG_3065

Och så skruvade jag ner gallret från gamla boxen

IMG_3066

…och så skruvade jag upp det i fönstret på den nya boxen. Det var lite meckigt att få upp gallret kan jag säga. Jag drömde en mardröm om att jag skulle sätta upp gallret och råka puffa till fönstret så att glaset gick sönder. Men det gick bra, kruxet var att lyfta upp det. Gallret är rätt tungt och så stod jag på en pall och lyfte gallret rakt upp, men sedan så är pallen inte tillräckligt hög så det blev ett högt lyft. Men det gick!

IMG_3069

Sedan flyttade jag över saltstenen, täckena och namnskylten och så var boxen färdig!

IMG_3067

och så skrev jag såklart att Brutus flyttat.

IMG_3073

Sedan var det dags för sadelkammaren. Det fanns redan en tränshängare på skåpet, men jag hade satt upp en egen hängare på det gamla skåpet så jag flyttade över den. Det fanns redan hål på dörren så det var bara att skruva i.

IMG_3074

På sidan fanns det också en del krokar. Två tränshängare och en väldigt stor krok som var perfekt för sadelgjordarna. Visste ni förresten att jag alltid tar loss sadelgjordarna från sadlarna?

IMG_3071

Och såhär blev insidan! Jag blev verkligen nöjd, jag fick till det riktigt bra. Överst i de rosa korgarna så är det benskydd, och de silvriga lådorna under är allmänt bös. Nästa våning är en korg med diverse typ tejp, muggar, pannlampa, osv. På sidan står godis och anteckningsboken där jag skriver varje dag. I nästa nivå i de blå korgarna så är det reflexer och broddar i den vänstra korgen, och diverse i den högre.

I nästa rad så har jag sjukvårdssaker i vänstra korgen och i den högra korgen så är det till exempel flugmedel, pälsglans, putssaker och schampo och diverse flaskor. I våningen under så är det ryktlådan, en låda med min hjälm och vid sidan så har jag olja till hovarna och hovtjära.

På väggen så har jag tejpat upp två whiteboardtavlor, och så utnyttjade jag två befintliga skruvar och hängde upp en ”stege” jag gjorde för flera år sedan och hängde benskydd på.

IMG_3075

Idag fortsatte jag med pysslandet, och då ute i omklädningsrummet. Till vänster så satte jag upp en spöhållare för targeten till klickerträningen, och på höger sida så satte jag upp två krokar där jag bland annat hängde upp stövlar och ridstrumpor. Rakt fram så satte jag fast ett plastband mellan två skruvar som satt där, och så hängde jag upp en tränshängare där.

IMG_3076

Våningen över kläder som används dagligen, och ovan det så en låda med extrakläder och en där värmekudden för korset ligger.

Jag är jättenöjd! Jag är framförallt nöjd med att det fanns skruvar överallt så jag slapp göra en massa nya hål, hehe!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>