2 M A J

God morgon!

Idag är det måndag, och jag är i denna stund på jobbet. Hur gör jag nu detta, står jag och har lektion samtidigt som jag bloggar? Naaah, jag har givetvis tidsinställt detta inlägg. Hehe.

Idag i alla fall så jobbar jag fram till 14.00. Då sticker jag hem och hämtar bilen, och så åker jag till stallet. Brutus ska få ut och skritta i skogen bara skoja runt. Hemma så ska jag faktiskt plocka ihop lite saker som  ska säljas. På torsdags så är det nämligen bagageluckeloppis i Lilla Edet, och jag och mamma ska dit och sälja lite. Jag ska även sälja några transportburar, så jag måste tvätta dem ordentligt. Just nu så har jag nämligen sex transportburar men bara tre kaniner. När jag tävlade som flitigast i kaninhoppning så behövdes alla burarna, då var jag och alla niner ute och tävlade ofta. Goa tider goa tider.

6 - Kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>