Måndag, trött osv

Idag har Brutus bara fått ta sig en tur ut i skogen. Jag stack till stallet direkt efter jobbet,och så tog vi en tur i solen. Så himla gött att ta det lugnt. Nu när jag kom hem så har jag bara vilat, jag mår inte så bra, jag vet inte om jag håller på att bli förkyld kanske. Jag är väldigt allergisk mot pollen, och det tar ganska hårt på kroppen. Dels så är jag trött hela tiden, men jag har också svårare att andas och så vidare. Men det är bara att härda ut. Det blir sovdags tidigt i vilket fall.

Imorgon så slutar jag tidigt, och då blir det stallet med en gång. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu om El Bruto ska vila eller jobba imorgon, det får jag se lite beroende på hur jag mår tror jag. På onsdag jobbar jag till 16, och på torsdags så är det ledigt, men då ska vi åka iväg och stå på loppis. Så jag måste packa ner saker som ska säljas också. Jag tänker att jag ska ta med mig diverse hästsaker, men också en hel del vintage kläder. Det blir fint det!

Picture

Jag kommer att ha med mig denna klänning till exempel!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>