Igår

Igår stod jag och mamma på en loppis i Lilla Edet! Jag hade med mig hästsaker och vintagekläder, och jag fick faktiskt sålt en hel del. Sedan så har jag ett tag funderat på att köpa sy-prylar, jag lånar alltid min mammas syskrin när jag ska sy små saker så som knappar. Jag hittade ett stort syskrin i trä som var smäckfullt med syprylar, och jag betalade 150 kronor… Perfekt! Så jag köpte det, och någon dag när jag har tid så ska jag gå igenom och se vad som finns i skrinet. Men det är massor av saker.

Efter loppisen så åkte vi till stallet, och Brutus bjöd på ett strålande pass! Han var så duktig! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>