JAG ÄR TILLBAKA!

I´m back!

Jag tog mig en välförtjänt bloggpaus på två veckor. Jag började blogga 2007, och jag har aldrig haft en så här lång paus. Under tiden har det hänt en del, och jag lovar att uppdatera er om vad som skett och vad som sker.

Anledningen till att jag inte bloggat är helt enkelt att jag inte haft lust för det. Jag har inte haft någon inspiration, jag har suttit med bloggen uppe och försökt att skriva inlägg, men jag har bara känt att jag inte vill. Så istället för att skriva något halvdåligt och oengagerat så har jag istället låtit bli och istället lagt all kraft på jobb, stall och plugg. Imorgon så ska göra ett slutprov i etologin, och sedan är jag klar med etologistudierna! Jag har läst tre terminer, och jag har inte sökt någon mer etologi för hösten faktiskt. Jag ska koncentrera mig på Uddetorp och det slutgiltiga målet med hästskötarexamen, och så jobb förstås.

IMG_2989

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>