That feeling

Alltså åh, nu ska jag berätta för er om dagens bästa känsla. Jag lämnade in en tenta för ett par veckor sedan som jag fick resultatet på för ett tag sedan. Idag när jag loggade in på Pingpong (data-grejen vi använder i skolan för att lämna in saker och få schema och sådant) så såg jag att jag hade fått en kommentar på tentan från läraren. Det stod att hon ändrat mitt betyg på tentan, och dessutom höjt det!

Sååå nöjd, för det var bannemig en kruxig tenta som jag inte alls hade någon bra feeling när jag gjorde. Men det var det, perfekt avslut på helgen. Nu ska jag skriva tusen sidor till på en inlämningsuppgift, men det är rätt intressant ändå. Jag håller på att skriva om att sätta igång en konvalecent häst som stått i sex månader. Jag ska göra ett träningsschema som omfattar minst 20 veckor, och det ska stå varför varje moment finns med, hur hästen ska fodras ect. Det är mycket research, men väldigt intressant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>