M Å N D A G 2 3 M A J

God morgon!

Måndag, ny vecka, power, carpe diem och så vidare.

Idag ser dagen ut som typ alla andra dagar; först jobb, sedan stallet och sedan hem och plugga. Brutus ska få arbeta på töm inne i ridhuset imorgon tänkte jag. Det ska bli jättefint väder, så det blir riktigt gött. Sedan så ska jag ta träckprov på tre hästar också, och så skicka iväg dessa. När vi får tillbaka provsvaren så är hästarna redo att gå ut på bete. Så himla skönt för dem!

I plugget så ska jag dels plugga på inför prov i reproduktion och ett prov i smittskydd, och så ska jag fortsätta skriva på min långa text om rehabilitering av en häst som varit konvalescent i sex månader. Jag ska också göra slutprov i etologin, så det är fullt upp!

13055333_10209262247735477_1281380230420713592_n

Såhär såg det ut när jag tömkörde Dianthus i skolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>