Träckprov 

 Idag har jag tagit träckprov på hästapollarna! Som en bra bloggare bör så har jag tagit kort på hela processen, bara för att ni ska få se hur enkelt det är! Så är du en sådan fuskis som avmaskar utan att ens ta träckprov så ska du härmed ta dig själv i örat och beställa ett träckprovs-kitt. 

Såhär ser kuvertet ut som en köper. Jag brukar alltid köpa under Eurohorse. Jag vet inte om det är billigare på mässan än vad det är om en skulle köpa via hemsidan. Jag tror att jag betalade 150 kronor. 

  I kuvertet finns det en hög med saker. Först två broschyrer om träckprov, och så en följesedel som ska fyllas i. Det finns också en påse att lägga provet i, plasthandskar att använda när en tar provet, och så ett vadderat kuvert att skicka till labbet. 

 Fyll i följesedeln och skriv hästens namn på provpåsen. Även datumet för när träcket togs ska finnas på påsen. 

  

Dra på handskarna, lägg träcket i påsen och förslut väl. 

  

Lägg påsen med träck samt följesedeln i kuvertet.

  

Kubba sedan iväg till närmsta brevlåda och posta brevet. Nu är det bara att vänta på provsvar! 
  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>