ATM

Hej på er!

Idag har det inte varit en speciellt händelserik dag. Jag började dagen med att käka frukost på balkongen (inte så fancypancy som det låter. Jag åt en torr fralla och drack ett glas jordgubbsogurt samtidigt som jag sminkade mig med andra handen. Sedan tog jag mitt pick och även mitt pack och begav mig till skolan. Väl där så väntade jag med spänning på att se hur många vi skulle vara i klassen idag (vi var sju personer från början, två har hoppat av utbildningen och en är bortrest denna vecka) Det var bara jag och en till, så vi har hur mycket tid som helst att diskutera saker på lektionerna, att ställa tusen följdfrågor och verkligen nörda in oss när vi bara är två personer och läraren. På den andra lektionen så skulle vi göra ett grupparbete om hästens hovar. Det var ett mycket svårt val hur vi skulle göra grupperna kan jag säga, skulle gruppen bestå av mig och den andra, eller den andra och mig? Vi jobbade på i alla fall, och jag tycker att vi fick till en riktigt bra text. Vi nördade in oss på hovens funktioner så till den grad att fröken fick säga att vi inte behövde göra allt så allvarligt och svårt, det räckte med lite lättare, haha!

Sedan har vi jobbat med domesticering och hästens betydelse för människan genom tiderna. Vi fick sluta tidigt idag och så fick vi med oss en uppgift att göra hemma istället. Jag tog cykeln på en uppfriskande tur till Skara Hästsport, men jag hittade inget roligt. Sedan fortsatte jag den uppfriskande turen till en second hand här i Skara, men jag hittade inget roligt där heller. Eller jo, en svart 40-talsklänning, men den var typ i storlek XS, så jag lät den hänga kvar.

Resterande delen av eftermiddagen och kvällen ägnade jag åt dusch och sedan plugg. Jag har pluggat massor, imorgon har vi ett prov och en redovisning. På torsdag har vi ett prov till, och så lite inlämningsuppgifter. Det är mycket som ska sammanställas nu innan betygen sätts. Nu har jag avslutat pluggandet för kvällen, jag ska repetera lite inför morgondagens prov innan jag går och lägger mig. Jag sitter ute på balkongen och bloggar och läser en bok, och så spionerar jag på et rådjur. Det brakade till i skogen typ 10 meter från balkongen, och sedan såg jag att någon höll på att dra i ett träd och skrapa med fötterna i marken. Jag satt blickstilla för att se vad det var, och efter en stund så såg jag att det var ett rådjur. Jag satt helt still och hoppades på att rådjuret skulle komma runt trädet så att jag kunde se vad den gjorde, jag vet inte varför den skrapade med fötterna samtidigt som den drog i trädet? Ett tag funderade jag på om den hade fastnat i något, för den drog som sjutton i trädet.

IMG_3161IMG_3179

ATM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>