Torsdag 

Mörrn! 

Idag är det torsdag, och jag kom precis till skolan. Jag ska bara snabbt ner i omklädningsrummet och byta om till ridkläder och sedan så går jag ner till stallet. Ridning står på schemat första lektionen. Igår hade vi uteritt, och jag red en jättego häst som heter Vilja. Jag tror att jag har henne idag också. Nästa lektion är också i stallet, jag vet dock inte vad vi ska göra. I eftermiddag har vi prov på smittskydd. 

Det är görvarmt här idag med, jag har sovit med balkongdörren öppen trots att spindelfanskap kan komma in och planera hur de ska tortera mig då. Living on the edge. 

  
Jag facetimeade förresren med Brutus här om dagen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>