Livets dyraste Cola 

Tjolahopp! 

Nu sitter jag och väntar på bussen, ska åka hem från Skara. Vi har haft det sååå roligt den här veckan, men tråkigt att vi inte varit hela klassen (vi är fem pers i klassen, haha!!) Idag fick vi tillbaka provet om reproduktion som vi gjorde i onsdags, och det hade gått väldigt bra. Idag gjorde vi ett prov om smittskydd och sjukdomar, som fröken rättade med en gång. Full pott! 😀 

Nu har jag släpat min tunga väska från skolan till busstationen, och jag hade varit smart och fyllt en flaska med vatten att ha på bussen, men den tog slut under promenaden. Så jag fick köpa en Cola på Pressbyrån för, håll i er nu, 22 kronor!!! Nu ska fan njutas av livets dyraste Cola, när jag kommer hem så ska jag till stallet på dirren. Jag duschade igår och har inte varit i skolans stall idag, så då går det bra att åka direkt med tanke på smitta. 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>