New in:

Jag har aldrig varit speciellt intresserad av smink och sådant bös, men så för ett år sedan så tänkte jag att jag skulle lära mig om smink. Det kan ju vara kul att kunna. Jag köpte alla möjliga produkter, från primer till settingspray liksom. Kriterierna var att de inte skulle vara djurtestade såklart, men också att de skulle vara billiga. Jag beställde också ett helt gäng borstar på Ebay (nylonstrå och träskaft. Ingen päls här inte). Detta är en enorm skillnad mot innan, då jag använde en tjock concealer under ögonen som mest gjorde att jag blev mörkare under ögonen, jag hade alltid eyeliner och mascara. Aldrig foundation, aldrig puder, aldrig något sådant.

Så nu har jag rockat märken som Kubiss och Claudia ett tag, och så för ett tag sedan så tänkte jag att det vore roligt att köpa lite nytt smink. The Balm har världens finaste förpackningar, och de är inte djurtestade. Jag har hört så mycket bra om dem, så jag klickade hem två ögonskuggspaletter, en highlighter och en bronzer. Jag har inte använt dem ännu, för oftast så sportar jag ögonbryn och mascara typ.

IMG_3197

Nude Dude, Nude Tude, Mary-Lou Manizer och Bahama mama.

Med så finfina produkter så tänkte jag att det vore väl gött med nya borstar? Sagt och gjort, jag beställde lite bös från Real Techniques!

IMG_3196

Jag vet inte riktigt vad alla borstar är till för om jag ska vara ärlig. Men det står skrivet på dem, och så får jag väl nörda Youtubers som Therese Lindgren och Helen Torsgården.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>