JAG ÄR TILLBAKA!

HEEEEEEEEJ!

Bloggpaus deluxe! Jag orkade faktiskt inte med bloggen ett tag. Det var bara inte roligt, jag tyckte mer att det var besvärande att skriva inlägg än vad det var roligt. När jag fick tillbaka bloggglädjen så låg Horselife nere. Blöh, men nu fick jag i alla fall tagga till ett par dagar.

Jag bjuder på två bilder på mitt hår från midsommarafton! Jag var ute i trädgården och baxade två blommor som jag satte fast på ett hårspänne med hjälp av sytråd. Jag tycker faktiskt att det blev väldigt fint! IMG_3342 IMG_3340 IMG_3342

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>