New in:

Nu har jag köpt lite saker igen. Jag tänkte att vi tar en titt.

Idag var jag på Hööks, med planen att köpa ett Novabett. Jag har hört att detta är väldigt snällt och bra, så jag blev väldigt nyfiken på att prova. Jag har läst mig till att en ska gå upp en storlek i dessa bett. Så jag köpte ett i storlek 13, Brutus brukar ha 12,5. Jag köpte också ett par bettskivor och ett nosnät. Brutus har problem med pollen på våren, men jag tänkte att jag köper nätet nu när jag ändå var på Hööks. IMG_3413

Igår så var jag på Karins Häst och smådjur som ligger här i böggda, och där finns det en begagnatavdelning som jag brukar titta igenom när jag är där. Nu gjorde jag faktiskt ett riktigt fynd, två par damasker från Stall Linda för 60 kronor per par. Jag har länge letat efter sådanahär för ett rimligt pris, och nu hittade jag det! Så nöjd. IMG_3416 IMG_3417

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>