Ett ultimatum för mig själv

Alltså ni vet hur mycket jag har skrivit om Freejump stigbyglar? Hur jag har frågat er om råd om jag ska köpa, hur jag har frågat andra som har stigbyglarna om de tycker att de är bra, och så har jag läst på andras bloggar och olika produktutvärderingar. Under Eurohorse så hade jag bestämt mig för att köpa ett par, jag var i Charlies monter och såg ut ett par brunsvarta, men sedan så tänkte jag att jag skulle ta ett varv på mässan innan jag köpte dem, och så fick jag lite kalla fötter typ. Det är ändå väldigt mycket pengar. Men så har jag funderat nu i flera månader till, och jag kan inte släppa tanken på de stigbyglarna. Så nu har jag satt upp ett ”ultimatum” eller ett slags mål för mig själv. Jag ska samla ihop pengarna till stigbyglarna endast genom att sälja saker jag har hemma. Om jag får ihop de 2500 kronorna genom att sälja saker och jag får ett högt betyg i de två första ämnena som betygsattes i skolan igår (jag vet fortfarande inte vad jag fick för betyg) så får jag köpa stigbyglarna. Jag tycker att det känns bra, jag säljer saker som jag inte längre har någon glädje av, och så kan jag köpa ”drömstigbyglarna” istället.

Stigbyglar SOFT'UP Pro Freejump®

Bild härifrån: https://www.hooks.se/produkt/stigbyglar-softup-pro-freejumpr/56712/56713/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>