L Ö R D A G 2 J U L I

Idag har jag haft en så himla go dag. Jag vaknade sent, tog en tur och kikade i en second hand affär. Åkte vidare till stallet, när jag kom hem därifrån så satt jag ute med kaninerna i två timmar och läste. Nu har jag letat runt för att se om Falsterbo sänds online någonstans fastän det är så tidigt i veckan, men det gjorde det inte. Så nu sitter jag faktiskt och tittar på världscupfinalen som sändes i mars, haha!

Jag och Brutus var ute och klättrade idag. Det har regnat ett par dagar, men idag var det faktiskt uppehåll i alla fall halva dagen 😉 Backen vi skulle klättra i är av gräs, så jag broddade faktiskt Brutus med gräsbrodd för att han inte skulle halka i gräset. Det gick superbra, vi körde intervaller med lite vila emellan. Jag gick bredvid hela tiden alltså, så jag lär väl också ha lite träningsvärk i benen imorgon. Men jag tänkte på det när jag stod och broddade, att en alltid lyckas förtränga hur tråkigt och jobbigt det är att stå och brodda!? Kan ingen uppfinna någon slags snabbrodd som det bara är att smäcka på? Typ någon form av superstark magnet? okej, PIX PAX för den idén!

IMG_3432

Brutus är vi skulle bege oss ut och klättra. ”Är du taggad Brutus?” ”JAAAAAAA MATTE!”

IMG_3434

Åtta intervall senare, trött häst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>