Pimp my ride – pennhållare

Jag har länge förbannat mina pennor i stallet. De finns aldrig där jag behöver dem, och när jag försöker ha dem samlade på ett ställe så blir det i samma korg som jag har skruvmejslar, skruvar, saxar och tänger. Så nä, tänkte jag och satte mig käpprätt i soffan. Nu skulle jag bannemig göra något åt saken. IMG_3377

Jag skuttade glatt iväg till badrummet, för där visste jag att jag hade en tom tub i plast. Sedan skuttade jag glatt tillbaka till soffan igen med plasttuben fladdrande i handen. (varför jag hade en tom flaska stående i badrummet vet jag faktiskt inte. Jag kanske visste undermedvetet att jag skulle använda den till ett pyssel i framtiden)

IMG_3378

Med händer darrande av exaltering över mitt nya projekt så ritade jag ut en ruta som jag skulle klippa ut. (Exaltering är inte ens ett ord. Men nu uppfann jag det. Trademark på den!)IMG_3379

Klipp klipp klipp. Försök klippa rakare än vad du ritade i punkten ovan. Skutta sedan tillbaka till tidigare nämnda badrum, där flaskan tvättas rent och torkas. IMG_3380

Rota fram en rulle kontaktplast ur gömmorna, och rita ut flaskans konturer.

IMG_3381

Jag gjorde en större och en mindre. Den lilla satte jag på baksidan, och den större på framsidan. Det gjorde att skarven mellan bitarna hamnade på baksidan, men det blir ändå snygga kanter. IMG_3382

Såhär kanske alla modebloggare skulle göra? Slå in sina produkter i marmorplast, så att de passar in i marmorbadrummen med roséguldsdetaljerna? IMG_3384

Cutta ut ett hål i plasten där du tidigare gjorde hål i själva tuben. IMG_3396

Taaaadaaaaa! Jag fäste tuben på dörren med hjälp av en bit silvertejp som jag gjorde dubbel så att det blev en slags dubbelhäftande tejp.

Jag är jättenöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>