zzzzzz

Hej!

Hur har ni det idag? Jag är trött. Jag har sovit ungefär fyra timmar per natt nu ett par nätter i rad. Jag kan verkligen inte sova. Idag har jag en ny strategi, istället för att gå och lägga mig i rimlig tid så ska jag inte gå och lägga mig fören jag är så trött att jag somnar med datorn i knäet. För att ha datorn i knäet, det är planen för kvällen. Jag ägnade ett par timmar idag till att fota och mäta vintagekläder som jag nu håller på att lägga upp i en vintage grupp på Facebook.

Vet ni, jag tror att jag gick i sömnen inatt. Jag vaknade nämligen i min soffa, men jag är helt säker på att jag somnade i sängen. Jag möblerade om för en vecka sedan, och soffan står nu där sängen stod, så jag vet inte om det kan vara därför som jag gick dit. Täcke och grejer hade jag släpat med mig i vart fall, så jag var noga med komforten i alla fall.

IMG_3331 IMG_3332 IMG_3333 IMG_3334

Så här ser det ut efter ommöbleringen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>