Falsterbo

Varje sommar så sitter jag och söker efter samma saker. Jag söker på livesändningar från Falsterbo, och jag letar efter bloggar som uppdaterar BRA om vad som händer i skåneland. Jag hittar inget utav det nu, troligen så är det för tidigt på veckan. Är det någon av er som vet när Falsterbo sänds, hela klasser och inte bara klipp från vinnarritter eller så? Jag skulle också vilja se vad som händer rent allmänt, jag tycker att både Hippson och Ridsport uppdaterar väldigt dåligt.

Eller är det till och med så att det är någon av er som har svinbra uppdatering från tävlingarna? Jag vill läsa, så länka gärna din blogg i sådana fall!

Ph; www.falsterbohorseshow.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>