Tappsko

Alltså näääe. Igår när jag kom ut i hagen så såg jag att Brutus hoppat ur sin ena sko. Det var bara att traska runt och leta efter den, men som tur är så vet jag vilka två platser hästarna bäst tycker om att vara på, så det tog inte så jättelång tid att hitta den. Imorgon kommer hovslagaren ut och tar på skon igen. Naturligt vis så var det den hoven med värst hålvägg som han tappade, så det gick inte att rida eller så alls. Så igår så fick det bli en oplanerad vila, och idag så har vi bara klicktränat lite. Imorgon efter hovslagaren så har jag tänkt att jag och Brutus ska ta ett pass i ridhuset, och jag ska försöka komma tillbaka till samma känsla det där med att ha honom ordentligt framför mig.

IMG_3493

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>