Torsdag 7 juli

Tjabba!

Läget med er idag då? Med mig har det varit mestadels bra, nu på kvällen så har jag dock fått väldigt ont i huvudet 🙁

Idag så har i alla fall Brutus fått på sig sin tappsko igen. När skon var på så skrittade vi ut i skogen en sväng bara och tog det väldigt lugnt. El Bruto kändes väldigt nöjd med att få ut och röra på sig. När vi skulle ut i hagen igen så kände jag mig lite busig och tog på mig hjälmen igen och red ut till hagen i bara grimma. Det tar kanske 10 minuter att promenera bort till hästarnas nuvarande bete, så det blev en extra mini-tur.

IMG_3532

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>