Pimp my sprayflaska

Tjooo! Nu blir det en del pimp my ride inlägg här. När vi var på Gekås sist gång så köpte jag en rulle med kontaktplast i marmormönster. Jag är ingen marmor-person egentligen, men när rullen kostade tjugo kronor så tänkte jag att jag lika väl kan marmorera allt som är tråkigt.

IMG_3535

En sak som jag har stört mig på är att radital linimentet är helt flytande, inte någon gel. Jag tycker att den är väldigt svår att applicera. Jag använder den på mig själv när jag har värk i kroppen, och det måste jag faktiskt rekommendera till er med värk! Hur som helst. Jag sparar alltid på gamla burkar och flaskor, så jag tog mig en tur till min tomma-förpackningar avdelning och valde ut en sprayflaska som det varit läggvätska i.

IMG_3533

Läggvätska används alltså när en ska locka håret med papiljotter eller, som i mitt fall, med pincurls. Men jag måste säga att denna vätska från Claudia är svindålig.

IMG_3537

Det första jag gjorde var att tvätta flaskan invändigt och utvändigt, och så skrapa bort etiketten. Sedan mätte jag höjden.

IMG_3539

och så omkretsen.

IMG_3542

Sedan så klippte jag ut en lagom bit av kontaktplasten, och så skrev jag vad som senare skulle finnas i flaskan.

IMG_3543

Sådär ja! Jag testade faktiskt att spraya på linimentet idag, och det fungerade finfint! Jag tog en annan tom sprayflaska jag hade hemma och fyllde den med liniment till mig själv. Himla bra, jag är supernöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>