Träningsvärk

Hej hopp!

Idag så har jag träningsvärk kan jag säga. Igår så arbetade jag och El Bruto barbacka på hoppbanan, och jag måste bara säga att han var SÅ fin! Han arbetade på väldigt bra, och det märktes att vi koncentrerat oss en del på de sidförande rörelserna det senaste. Brutus är fortfarande under lite igångsättning efter hålväggarnas vila, och jag tycker att han gör det med bravur. I galoppen så var han lite busig, så det var bara att hänga med och tacka ponnyåren för balansen.

Idag har vi varit ute i skogen och klivit över stock och sten. Först så gick vi en runda på en stig i skogen, och sedan så klättrade vi i backar. Sedan så gick vi rätt ut i skogen utan stig, det är bra för hästarna att vara ute och verkligen få lyfta på benen och tänka sig för. Avslutningsvis så gick vi på en stig igen, och så fick Brutus sig en liten matpaus för att beta. Jag gick bredvid Brutus idag, jag tycker att det är väldigt gött att ha ett promenadpass i veckan. Jag kan gå och klappa på Brutus hela tiden, och han hittar fina pinnar som han bär runt på i munnen en stund. Ibland så är han verkligen en liten golden retriever.

IMG_3589

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>